Zovoc heren houden 3 punten thuis!

Olva Brugge kon in de heenmatch Zovoc nog nipt afhouden met een 3-2 thuisoverwinning. De heren van coach Van Hulle wisten dan ook dat deze ploeg thuis kon en moest gepakt worden om nog een rol van betekenis te spelen in de competitie.

In de eerste set kon Zovoc al snel tonen dat het de wil en de grinta had om de drie punten thuis te houden. Alerte verdedigingen en stevig opslagwerk deed Brugge achteruit deinzen. Toen stokte de machine plots. Op enkele van de betere opslagen van Brugge kwam er receptioneel noch aanvallend een voldoende antwoord en zo kon Brugge op een diefje de eerste set toch binnen halen.

Vanaf set 2 kon Zovoc echter steviger zijn stempel drukken op de partij. Maenhout kon van op alle posities scoren. De middenmannen speelden een verdienstelijke partij in het achterveld en vanop de opslaglijn maakten de Zovoc-spelers de juiste keuzes. Gevolg: Brugge zakte als een pudding in elkaar: ze haalden de overige 3 sets nog nauwelijks de 20 punten. 

Zo neemt Zovoc 3 punten en is de teller van de terugronde voorlopig al beter dan in de heenronde. Hopelijk zetten de heren deze trend verder en schuiven ze nog enkele plaatsen op in de competitie. Dat in deze reeks iedereen aan elkaar gewaagd is bewezen echter de uitslagen van de directe concurrenten voor plaats 7: Kalken en Waasland wonnen ook overtuigend hun partij. De Zovoc heren zullen dus tot het uiterste moeten gaan om de ambities waar te maken.

Volgende afspraak is er op zondag 5 maart om 18u in sporthal Den Boer met het treffen tegen Denderhoutem, de rode lantaarn. 

Onze Hoofdsponsors

Evenementen

  • 6/10/2018: Dynamo Zovoc BBQ
  • 3/11/2018: Dynamische Zovoc Zaterdag
  • 18/11/2018: Dynamische Zovoc zondag light
  • 9/3/2019: Quiz
  • 10/3/2019: Dynamische Zovoc Zondag
  • 30/3/2019: Dynamische Zovoc Zaterdag
  • 28/4/2019: Dynamo Zovoc Spaghetti