Vlotte overwinning tegen Denderhoutem!

Dynamo Zovoc Lievegem-Drongen kon met de heren Jartazi Denderhoutem letterlijk wegblazen. Lees snel het verslag!

 

Dynamo ZOVOC LIEVEGEM-DRONGEN – JARTAZI DENDERHOUTEM B

 

Uitslag : Gewonnen met 3-0 : 25/18, 25/18, 25/11

Reserven : Gewonnen met 3-0 : 25/22, 25/17, 15/9

 

 

Coach : Tim Maenhout

Spelers : Leander Buzeyn (Receptie-Hoek), Brecht Carlier (Midden), Lander De Guesquiere (Opposite), Bashar Elmasry (Receptie-Hoek), Miel De Henau (Midden), Thomas Dermout (Passeur), Dimitri Gabriël (Receptie-Hoek), Frederik Morel (Receptie-Hoek), Yithro van Os (Passeur), Jesse Vanhollebeke (Midden), Arne Verduyn (Opposite), Bart Vanderborght (Libero)

 

Op zaterdag 19 januari speelde Dynamo Zovoc in Drongen zijn eerste match van 2019. In onze eerste match van de terugronde troffen we (net als in onze eerste match van de heenronde) Jartazi Denderhoutem. Met zijn 5de plaats op de rangschikking, viel deze eerste tegenstander van 2019 zeker niet te onderschatten. In de heenronde hadden we trouwens 4 lastige sets nodig om deze stugge ploeg te bedwingen. Om dit seizoen nog enige rol van betekenis te spelen in de competitie, was het voor Jartazi noodzakelijk om wraak te nemen voor het nipte thuisverlies dat ze tegen ons leden. Hier slaagden ze echter niet in; integendeel zelfs. Maar laat ons beginnen bij het begin.

Na een overtuigende overwinning in de reservenmatch, werd de lijn gewoon doorgetrokken in de hoofdmatch. In de eerste set werd het klasseverschil tussen beide ploegen vrij snel duidelijk en werd gemakkelijk gewonnen met 25/18. De tweede set verliep initieel wat moeizamer. Na een 8/10 achterstand, werd, mede dankzij een spelerswissel, de draad weer opgepikt en konden we ook de tweede set binnenrijven met 25/18. Na een 2/0 voorsprong in sets, moest het beste zelfs nog komen. Jartazi was niet opgewassen tegen onze loodzware opslagdruk. Na onder andere een sterke opslagreeks van Lander Guesquiere werd een comfortabele 14/4 voorsprong uitgebouwd. Miel De Henau kreeg de eer om het laatste punt van de set, en bijgevolg ook van de match, te scoren (25/11).

Met deze vlotte overwinning is de terugronde alvast goed ingezet en zenden we bovendien een duidelijk signaal naar de andere ploegen: pas op voor Dynamo Zovoc! Verder stond deze match in het teken van de terugkeer van Leander Buzeyn, na een afwezigheid die de volledige heenronde in beslag nam. Hij maakte alvast een zeer sterke invalbeurt in de tweede set. Welkom terug Buzze! Volgende afspraak: op zaterdag 2 februari spelen we om 20u thuis tegen Caruur Volley Gent C, een ploeg waar we alvast nog een eitje mee te pellen hebben, na een 3-2 nederlaag in Gent. 

 

Onze Hoofdsponsors

Evenementen

  • 6/10/2018: Dynamo Zovoc BBQ
  • 3/11/2018: Dynamische Zovoc Zaterdag
  • 18/11/2018: Dynamische Zovoc zondag light
  • 9/3/2019: Quiz
  • 10/3/2019: Dynamische Zovoc Zondag
  • 30/3/2019: Dynamische Zovoc Zaterdag
  • 28/4/2019: Dynamo Zovoc Spaghetti